۱۴ / آبان / ۹۶

سخنرانی و رونمایی کتاب چگونه استخدام شویم

روز یکشنبه ۱۴ آبان‌ماه، مراسم سخنرانی آقای مهندس نخجوانی با موضوع «چگونه استخدام شویم» به همراه رونمایی از کتاب ایشان در آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار گردید. در این سخنرانی، ایشان ابتدا درباره چگونگی رزومه نویسی و ارائه آن در جلسات مصاحبه‌های شغلی سخنرانی ایراد کردند. سپس به عنوان مدیر عامل یک مجموعه، نکاتی که خوب است هر فرد در مصاحبه شغلی خود در نظر داشته باشد را گوشزد کردند. نیم ساعت آخر برنامه، به پرسش و پاسخ میان حضار و سخنران سپری شد که در این میان سوالات جالبی درباره چگونگی استخدام و نحوه ارتباط با فرد مصاحبه کننده پیش آمد.
در این مراسم، دانشجویان از دانشکده‌های مختلف دانشگاه تهران حضور پیدا کرده بودند و در کنار مراسم، انتشارات البرز از کتاب «چگونه استخدام شویم» رونمایی نموده و برای فروش به حضار ارائه داد.